Stránky Galerie čokolády a miniatury INDEX

Museum čokolády Jeana—Baptista Fouqueta: Vynález mléčné čokolády Čokoláda 40 % | 200 g

Museum čokolády Jeana—Baptista Fouqueta: Vynález mléčné čokolády Čokoláda 40 % | 200 g

Nejlepší mléčná čokoláda: Esmeraldas hedvábná, 40 %.

Kapitola knihy popisující vynález, vznik mléčné čokolády nám osvětluje strhující, milý a až poetický příběh pokorného a pracovitého švýcara Daniela Petera. K němu přidáváme mléčnou čokoládu, ‚jaká má být…‘

Pro ty, kteří u nás byli zvyklí na čokoládu ve formě zlomků, je Originas Beans novinkou: tito Holanďané dělají čokoládu ve tvaru čoček – kamenů hry Go …

Titul pro objednání:

  • 706 000000004 1875 Daniel Peter – Vynález mléčné čokolády | 40 % mléčná čokoláda Original beans, Ekvádor, 200 g, Museum čokolády Jeana—Baptista Fouqueta | 370,00 Kč
Soukromá stránka určená k prohlížení pouze majiteli a jím oprávněným osobám. 2023—2030 © Sebastian Baldrian—Lomenski. Veškerá práva vyhrazena. Stránky Galerie čokolády a miniatury INDEX