Stránky Galerie čokolády a miniatury INDEX

Museum čokolády Jeana—Baptista Fouqueta: Vynález horké mléčné čokolády Čokoláda 42 % | 200 g

Museum čokolády Jeana—Baptista Fouqueta: Vynález horké mléčné čokolády Nejlepší mléčná čokoláda 42 % jako nápoj | 200 g

Nejlepší mléčná čokoláda: Esmeraldas hedvábná, 42 %.

V této kapitole zachycujeme moment v ‚životě čokolády‘, kdy v Evropě, prokazatelně, začala být dochucována kravským mlékem – tehdy ještě ve stavu tekutém, tedy, jako nápoj… K ní – této kapitole – přidáváme výbornou, kvalitní mléčnou čokoládu, ‚jaká má být…‘, i když receptura Sira Hanse Sloana, vypadala ‚trošíčku‘ jinak…

Pro ty, kteří u nás byli zvyklí na čokoládu ve formě zlomků, je Originas Beans novinkou: tito Holanďané dělají čokoládu ve tvaru čoček – kamenů hry Go …

Titul pro objednání:

  • 706 000000011 Horká mléčná čokoláda 42 %, 200 g | Jean—Baptiste Fouquet Museum čokolády – Vynález horké mléčné čokolády | 370,00 Kč
Soukromá stránka určená k prohlížení pouze majiteli a jím oprávněným osobám. 2023—2030 © Sebastian Baldrian—Lomenski. Veškerá práva vyhrazena. Stránky Galerie čokolády a miniatury INDEX