Tmavá čokoláda 70 % ve zlomcích 150 g. Pochází z čokoládovny Ajala, jež dbá na kvalitu produktu. Nakupují výhradně výběrové boby a přímo od farmářů, s důrazem na poctivý nákup. Pan Filip Teplý, zakladatel a spolumajitel čokoládovny má vychytaný postup, proces pražení. Jeho boby nejsou přepražené, natož spálené:
Tajemství jeho tmavých čokolád tkví především tomto bodu. Díky správně upraženým bobům není tmavá čokoláda hořká. Zůstává tak pro většinu těch, kteří se rádi čokoládou cpou a kupují si nekvalitní čokolády od velkovýrobců (Orion – Nestlé, Milka – Mondéles a další), tajemstvím většina z až 400 chutí a nešťastníci netuší, jak skutečně čokoláda chutná.
Boby nejsou totiž spáleny při procesu pražení. Čokoláda pana Teplého nabízí úžasný svět nečekaných ovocných chutí…
Design tohoto kyblíku vyhoví nejspíše nárokům firmy z Tábora a okolí. Pro ostatní poslouží pro představu, co pro ně můžeme udělat…
Titul pro objednání: